Alla tjänster

Våra tjänster

Våra tjänster handlar om hälsa - de är en verktygslåda som hjälper dig att känna dig frisk och stark i din vardag. I våra makalösa träningslokaler med peppande träningskompisar hittar du dessutom extra energi för att boosta din vardag. Sedan 2011 har vi arbetat med utomhusträning och mammaträning och tränat hundratals tjejer med fantastiska resultat. Vi vet hur en mammakropp fungerar och hur den ska tränas.

 

WorkOutDoor

image
 
WorkOutDoor är funktionell gruppträning utomhus där naturen och den egna kroppen är de enda redskapen.

Gravidträning

image
 
Idag vet man att träning under graviditeten ger många positiva hälsovinster för både mamman och barnet.

StarkaMammor BAS

image
 
Vi blandar styrke- och konditionsträning på ett varierat sätt och hittar tillbaka till den gamla tränade kroppen eller finner glädjen i att hitta den nya.

StarkaMammor

image
 
Träningsformen passar dig som har återfått bålstabiliteten efter förlossningen och som nu ytterligare vill förbättra både styrka och kondition.

MagCoaching

image
 
Om du har en magmuskeldelning, diastas, kan du med rätt träning komma tillrätta med den och få en starkare och plattare mage samt undvika problem med bl.a rygg i framtiden.

Kostrådgivning

image
 
Med StrongByNature:s kostrådgivning lär du dig att äta rätt och att välja rätt kost. När man ändrar sina kostvanor bör den främsta orsaken vara hälsan.

Personlig träning

image
 
Med personlig träning får du som vill träna på egen hand skräddarsydda träningsprogram och individuell coaching som hjälper dig att nå ända fram.

Massage

image
 
Massage ger en mängd positiva reaktioner i kroppen. Det ökar blodcirkulationen, stärker immunförsvaret, gör spända muskler mjuka och elastiska och motverkar stress.

Företag

image
 
Inspirera personalen till god hälsa genom att träna utomhus i grupp. Att hjälpa sin personal med att hitta nya sunda vanor är en investering för bägge parter.