Blog

Mamma BootCamp blir StarkaMammor BootCamp

Mamma BootCamp som namn tillhör sedan fem år tillbaka Olga Rönnberg som då grundade ett fantastisk sätt för att få mammor att hitta tillbaka till en stark kropp efter graviditeten. Mamma BootCamp är inte någon konceptträning vilket innebär att den ser helt olika ut runt om i landet då varje instruktör (med stor variation på utbildning och erfarenhet) planerar och genomför sina egna pass. Jag vet att det har funnits flera ställen där den har varit riktigt bra men tyvärr har det varit även mindre bra på andra ställen. 

För mig är det viktigt att hålla ögonen på vid gavel när nya råd och rön kommer upp till ytan vad gäller träning och hälsa och mina ögon vidgas extra mycket när det gäller mammaträning. Jag gör allt som står i min makt för att förmedla den bästa träningen förankrad i den senaste forskningen runt om i världen. Detta är inte en självklarhet för alla vilket gör att jag nu väljer att lägga min träning för nyblivna Mammor under egna namnet "StarkaMammor BootCamp". Alla som tränar med StrongByNature ska alltid känna sig trygga, säkra och veta att det man får är det bästa på marknaden. Alltså ingen förändring på själva träningen - bara ett starkare namn för starkare Mammor!