Blog

StrongByFood

Hälsa är olika för alla, för mig är det ett sätt att leva och känslan av att känna sig stark, den känslan är oslagbar! För att få helheten måste styrkan vara lika stark på insidan som på utsidan, vilket kan vara lätt att glömma bort ibland. Med naturen som träningslokal får du en bra hjälp på vägen - StrongByNature, stark av naturen och naturligt stark. 

Kosten är givetvis en viktig spelare om man vill uppnå god hälsa. Efter nyårsafton så brukar det poppa upp både mirakelpiller och förslag på extremdieter. Det är saker som givetvis inte fungerar, det finns ingen quick-fix om man vill gå ner i vikt. När man förbättrar sina matvanor är viktnedgången ofta en välkommen bonus men det viktigaste är ju trots allt att vi ger våran kropp det bästa drivmedlet för att fungera på bästa sätt! När jag jobbar med kosten, StrongByFood, förespårkar jag att man äter med stor vidd. Man äter all mat, utesluter inga energigivande ämnen utan lär sig vad maten innehåller och hur energifördelningen bör se ut. Det är lätt att ta till någon av alla de  dieter som finns när man lagt på sig några extra kilon eller har ett större antal kilon att gå ner. Problemet är att när man sedan ska äta "som vanligt" igen faller man lätt tillbaka i gamla mönster eftersom man inte har fått kunskap om hur man bör ät.

Mat skall avnjutas i rätt mängd och inte vara förenat med ångest! Med StrongByFood har du personlig coaching fem dagar i veckan och lär dig hur du skall äta för att nå dina mål. I varje 4-veckors period ingår ett PT-pass där du får träningsprogram som passar in i din vardag.