Blog

Känn dig trygg i din träningscomeback med StrongByNature®!

Jag har arbetat med träning för kvinnor i många år - träning för gravida, nyblivna mammor och mammor som tagit steget vidare till nya tuffare nivåer. Att komma igång med träning efter en graviditet är speciellt, det ska ske på rätt sätt, i rätt ordning och i rätt takt. Att man sedan behöver fortsatt coaching när man ökar sin träningsintensitet är kanske inte alltid något man tänker på. Även när det har gått flera år efter en graviditet behöver man guidning för att komma tillbaka på rätt sätt och framför allt med att hitta rätt bålstyrka.
 
När man möter tjejer som inte har hamnat rätt från början känns det otroligt ledsamt. Det borde vara en självklarhet för alla att få samma chans till rätt vägledning för att komma tillbaka till en stark kropp. Det finns alltför många träningskedjor/PT:s/bloggare som anser sig vara experter inom området utan en enda specialiserad utbildning på området, det räcker inte med ett slagkraftigt namn med lite fluff och rosa för att vara expert. 
 
Jag har under de senaste åren finkammat utbudet på de utbildningar som erbjuds inom ämnet gravidträning och mammaträning och gått många av dem. All litteratur och forskningsmaterial som släpps och publiceras tar jag del av och suger i mig. Jag har hittat de kanaler som jag anser vara seriösa och som ligger på den högsta nivån vad gäller kunskap och information där jag själv alltid strävar efter att befinna mig. Jag brinner för det jag gör, "mina mammor" ska känna sig trygga med att dom får de bästa/senaste råden om träning före/efter graviditet som finns att tillgå på marknaden. För mig är det en stor lycka att få jobba med alla dessa fantastiska tjejer som tar sig till skogen i ur och skur och gör skillnad - dom bygger en stark kropp för att få den bästa vardagen! Att så många sedan fortsätter på högre träningsnivåer är fantastiskt roligt - där får man fortsatt coaching för att hålla samma goda teknik när man ökar intensiteten. Samtidigt delar man 75 intensiva minuter med helt oslagbara träningskompisar som peppar till nya framgångar i de bästa av träningslokaler.
 
StrongByNature® - utomhusträning för tjejer med himlen som tak!