Blog

Framgångsrecept

Var ska man börja för att "lyckas"? Sätta på sig hörlurarna och lyssna på Mindfulnesspoddar, köra appar för att klara 10K under en viss tid eller pumpa styrka på gymmet…. Det verkar ju vara framgångsrecepten för många att göra det ena eller andra för att "lyckas" och mår man bra av det så är det fantastiskt, men….min åsikt…nej…det låter stressigt. Den främsta anledning till starten av StrongByNature var just stresshantering.
 
Vad är att lyckas? Bättre flås, känna sig stark, orka mer, stressa mindre…. Eller - alla?
Det första steget kan ofta bli "fallet", man går all-in på en grej och man startar på en nivå som är alldeles för hög. Man får ont, känner sig usel och tappar sugen. 
Alla människor behöver olika ingredienser för att lyckas, man behöver helt enkelt ett eget recept. Sen kan många köra på samma recept men med olika mycket av varje ingrediens. 
 

Mitt recept för StrongByNature@ är:

  • Balsam för själen (natur)
  • Styrka (kroppsvikt)
  • Kondition (naturens uppbyggnad)
  • Endorfiner (träningskompisar, miljön, framsteg)
  • Glädje o pepp (träningskompisar, inspirerande coacher)
  • Kunskap (utbildade coacher)
  • Tillgänglighet (ingen anmälan, flera träningstillfällen)
  • Längtan (samhörighet, vara ute)
 
Mängden av varje ingrediens kan i det här upplägget variera från gång till gång, det bästa är att det ALLTID finns där, varje gång jag kommer dit. Vissa dagar är "svacka-dagar" i livet, då behöver vi samhörigheten och naturen mer än vanligt, andra dagar spritter det i kroppen och man flyger fram i intervallerna i ett rus av kompisarnas påhejanden. 
 
Det är en energiboost utan ord att se någons ansiktsuttryck när man orkar göra burpees för första gången efter en graviditet, orka springa en vända i en brant backe efter att aldrig orkat det tidigare, spräcka känslan från svag till att känna sig stark, gå från stark till ännu starkare, se någon få en kram av en träningskompis när livet är tufft….jag visste att StrongByNature skulle bli fantastiskt men tack vare flera hundra tjejer så har det växt till en skattkista dit ALLA är välkomna (om man är tjej så klart!).