Blog

Utökad verksamhet - från insidan

StrongByNature - sex år utomhusträning med Himlen som Tak! Det började med 19 Mammor som ville komma igång efter graviditeten tillsammans med mig 2011, jag hade då precis blivit Mamma till mitt tredje barn. Nu är det över 350 tjejer varje termin som investerar i sig själva och bygger en stark kropp tillsammans med StrongByNature i skogarna, i lokalen och även online. Att ge så många extra ingredienser i träningen som möjligt har alltid varit mitt mål med StrongByNature. I ett tidigare inlägg beskrev jag mitt ”framgångsrecept” där miljön, sällskapet och coachingen är en enormt viktig del för att komma dit man vill med sin träning. Nu lägger vi till ytterligare en ingrediens, och en mycket viktig sådan: bränslet som tar oss dit! 

För två och ett halvt år sedan köpte jag och min man en gård utanför Leksand i Dalarna. Tankarna med gården har varit många och de flesta var planerade till lite längre fram i livet. Men…varför vänta, det är inte min grej! Vi kommer nu att jobba i detta projekt båda två vilket bara det är extra roligt och utmanande. Vi satsar på ekologisk odling av grönsaker på gården under namnet Backens Trädgård. Det är ingen massproduktion, vi gör det i mindre skala och med ett bredare sortiment. Redan i år kommer det att finnas möjlighet att beställa första utgåvan av Backens Trädgårds Gröna Kasse.  Innehållet varieras efter säsong och kommer att levereras större delen av hösten med start i slutet av sommaren. 

Vi gör det här för vi tycker det är viktigt att veta var och hur vår mat odlas och framställs. Att det sker naturligt och utan en massa konstiga tillsatser och gifter. Det är viktigt för oss själva och jag tror att många tänker likadant - det har blivit en bidragande faktor när vi väljer vad vi stoppar i oss under dagen för att få det bränsle vi behöver. Det är viktigt inte bara för vår hälsa utan också för vår miljö och vår natur!

Så klart kommer detta inte att påverka StrongByNatures övriga verksamhet där allt kör på i vanlig anda - en stor portion träningsglädje med Himlen som Tak! Carro och jag kör vidare som StrongByNatures huvudcoacher och har till vår hjälp våra fantastiska inspirationscoacher Petra, Fredrika, Liza, Elin, Jennie N och Jennie J.

Är du nyfiken på hur livet lever på Backens Trädgård kan du följa med på resan - du hittar oss på Instagram: @backenstradgard.

/Anna - numera även med traktor!