WorkOutDoor

WorkOutDoor®

- Den roligaste och mest effektiva träningsformen för dig som gillar att träna ute

Det här är träningsformen som passar alla! Utomhusträning året om i de bästa träningslokalerna! Tillsammans med peppande träningskompisar tränar vi både styrka och kondition i skogens varierande och pulshöjande natur. Vi använder inga andra redskap än vår egna kroppsvikt samt varandras motstånd och tyngd. Du sätter själv gränsen beroende på träningsvana, men här får alla en utmaning - nybörjare som mycket vältränad.

Efter passet är du tömd på fysisk ork men fylld på styrka efter ett träningspass som gett hela kroppen en utmaning samt ett rus av endorfiner från en energigivande miljö. Välkommen till StrongByNatures träningar som gör dig stark från insidan och ut!

Vi erbjuder dig träningspass sex dagar i veckan under vintern/våren/sommaren/hösten med himlen som tak både i Älvsjöskogen, Källbrinks IP och Hammarby Sjöstad. Det krävs ingen bokning inför varje pass och vi kör i alla väder. Du behöver inte vara med från terminsstart du är välkommen att hoppa på träningen under terminen.


Träningen passar dig som är såväl nybörjare som vältränad - dagsform och träningsvana sätter ribban. Starta hösten på bästa sätt för kropp och knopp -  vi kör från sommarvärme in i snödrivorna i december! Satsa tid i dig själv och njut av känslan att känna dig stark från insidan och ut. Med pepp, coaching samt oslabgar miljö och de bästa träningskompisarna ger StrongByNature dig de bästa verktygen! 

WokrOutDoor Vårterminen 2018

Vårterminen pågår mellan den 13 januari och 26 juni 2018. Vi kör som tidigare år i Älvsjöskogen, Källbrinks IP samt Hammarbybacken. Träningskorten gäller givetvis på alla tre träningsställena vilket ger närmare 200 träningstillfällen under våren!

 

Älvsjöskogen

Vi samlas vid Älvsjö Gamla IP för att sedan röra oss runt i skogen och längs med löparspåret, vi håller även till på fotbollsplanen. Passens längd är ca 70 min.

 • Tisdagar 19.30 - 20.40
 • Torsdagar 19.30 - 20.40
 • Lördagar 10.00 - 11.10
 • Söndagar 16.30 - 17.40

 

Källbrink

Vi samlas vid Källbrinks IP för att sedan röra oss runt i skogen och längs med löparspåret. Passens längd är ca 70 min.

 • Måndagar 19.30 - 20.40
 • Onsdagar 19.30 - 20.40
   

Hammarby Sjöstad

Vi samlas vid parkeringen Hammarbybacken för att sedan röra oss runt i skogen, längs med löparspår/gångvägar och backen. Passens längd är ca 70 min.

 • Måndagar 19.30 - 20.40
 • Torsdagar 19.30 - 20.40 

 

 

WORKOUTDOOR LÅGINTENSIV

Vårt senaste tillskott! På LÅGINTENSIV jobbar vi med en lägre pulsnivå och i princip inga löpsträckor. Vi fokuserar på styrka och jobbar oss upp i "värmande puls" utan att jobba på högintensiva nivåer. Träningsformen passar alla! Det finns de som behöver hålla nere pulsen av olika anledningar och även välja bort löpningen av t.ex skada, kanske är man laddad för en nystart med träningen och behöver en något lugnare start innan man lägger på mer intensiva pass. Den främsta anledningen till att vi startar LÅGINTENSIV är för att vi under tider i livet behöver ligga runt en lägre pulsnivå utan att behöva välja bort träningen. Med ett högt tempo i vardagen så är det just detta kroppen behöver. Vid utmattning, stress och andra stressrelaterade sjukdomar är träning ett viktigt och nödvändigt inslag för att komma tillbaka och få må bra i vardagen - då är detta träningen för dig! 

Torsdagar kl 17.45 - 18.45 Älvsjöskogen, 18 januari - 21 juni 2018

 • 5 ggr: 750,-
 • 10 ggr 1450,-

Klippkorten gäller även på WorkOutDoor-passen. Tränande med WOD-Termin köper sina kort med rabattkoder som erhålls från SBN. 

Priser och Anmälan

Du kan välja mellan följande träningskort:

 • 10 pass 1450 kr
 • Terminskort: 2890 kr

Du köper träningskorten i vår Webshop. Med din anmälan godkänner du StrongByNatures träningsvillkor.