Personlig träning

Personlig träning

- Egen tränare och coach som peppar dig till att nå dina personliga träningsmål!

Med personlig träning får du som vill träna på egen hand skräddarsydda träningsprogram som är helt anpassade för att du ska nå ända fram. Om dina mål är att förbättra din hälsa, bli starkare, snabbare i löparspåret eller gå ner i vikt spelar ingen roll - med personlig coaching får du samma peppande vägledning för att orka det där extra som gör att du når dina mål. Du får även tips och råd om kostens betydelse för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning.

 

OUTDOOR PT

Med den egna kroppen som redskap använder vi naturen som inspirerande träningslokal och tränar både styrka och kondition. Med utmaningar som passar dina egna förutsättningar får du effektiva träningsprogram att köra i naturens egna gym samt peppande coaching för att orka de där extra procenten för bästa resultat! 

Vill du träna tillsammans med en vän är det både ett effektivt och roligt sätt att träna på. Ni får båda personlig coaching och gör även övningar tillsammans där ni använder varandras vikt och motstånd som extra utmaning.

 

STARKMAMMA PT

Passar dig som vill du träna på egen hand tillsammans med din bebis i vagnen. Ett effektivt och säkert sätt att hitta tillbaka till en stark kropp efter graviditeten. Vi blandar styrka och kondition och fokuserar på dina speciella behov.

Du får bästa vägledning och coaching för att komma tillbaka, eller hitta den nya goda hälsan och styrkan.

 

PT ONLINE

Om du behöver ha stor valfrihet med NÄR du tränar, t.ex om du reser mycket eller bor långt bort från våra träningsställen, kan PT-ONLINE vara ett alternativ. Här kan vi skräddarsy ett sätt som får dig att hinna med träningen var du än är och få coaching och inspiration för att nå dina mål.

Priser

En person 60 min:

  • - 1 pass: 750 kr
  • - 5 pass: 3400 kr
  • - 10 pass: 6600 kr

Två personer 60 min:

  • - 1 pass: 590 kr/person
  • - 5 pass: 550 kr/person
  • - 10 pass: 490 kr/person

Boka tid via mail till anna@strongbynature.se